Étterem Budán: A Spílerek ikonikus hangulata a Budai hegyek lábánál is vár rád!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Étterem Budán: Spíler Béla Budára látogat…

A Spílerek ikonikus hangulata a Budai hegyek lábánál is vár rád! Féktelenség, csillogás, Rock’n’Roll és koktélok egy étteremben Budán, ami Neked is a törzshelyeddé válik majd. 

Étterem Budán

Spíler Bélát és kalandjait már sokan ismeritek. A Gozsdu udvar Spíler Original-ja az egyik legnépszerűbb étterem és bár a fővárosban, amely elvarázsolt, sajátos hangulatával mindenkit magával ragad. És van egy jó hírünk! Ez az életérzés, ez az étterem már Budán is elérhető! Fedezd fel a Spíler Budát, hozd el barátnőidet is, és élvezzétek az életet felhőtlenül nálunk! Mit tudunk nyújtani? Mutatjuk…

 

Étterem Budán varázslatos miliővel, féktelen csillogással

Hisszük, hogy egy étterem Budán nem csupán az ételekről szól. Persze, nem árt néhány szuper fogás és ital (de erről később még írunk…), azonban az étterem hangulata alapvetően határozza meg, hogy kik, mikor, miért látogatnak ide. Annyit pedig elárulhatunk: a Spíler Budába a legvagányabb pasik és legjobb csajok gyűlnek össze. 


Éttermünk Budán a tőlünk megszokott vagány stílusban vár Titeket: ez egy olyan hely, ahol igazán sztárnak érezhetitek magatokat! Szülinapra, ünneplésre, vagy csak úgy, mert megérdemlitek. 

 

Étterem Budán csodás ételekkel

Persze a hangulat mellé jár a kényeztetés is, amelyről fantasztikus ételeink gondoskodnak. A város talán legjobb kézműves hamburgerével várunk, de persze akkor sem maradsz éhes, ha valami könnyebbre pályázol éttermünkbe Budán: csodás friss salátákat, superfood ételeket ugyanúgy találsz az étlapon. A tálalásnál az étterem alaphangulatát vesszük alapul: vagány, stílusos és izgalmas ételeket teszünk az asztalodra, ami után mind a 10 ujjad megnyalod majd. 

 

Étterem Budán, ütős koktélokkal, széles italkínálattal

A hangulatot alkoholos italkínálatunk is növeli: a legjobb koktélok, kedvenc magyar boraink és kézműves sörök gondoskodnak a száraz torkokról éttermünkben Budán. 


Persze, ha nem kérsz az alkoholból sem kell átmenned az út túloldalára: fantasztikus limonádékkal, alkoholmentes koktélokkal és különleges üdítőkkel is szolgálhatunk! 

 

Étterem Budán, rendezvényekre is! 

Egy ilyen stílusos helyen nem csak egy random péntek esti bulit kezdhettek meg – de akár egy  teljes rendezvényt is megtarthattok nálunk! Nyitottak vagyunk minden megoldásra, ha szeretnétek éttermünkben ünnepelni: keressetek minket bizalommal IDE kattintva, és nyomjuk meg azt a bulit együtt!   


Kapcsolódó cikkek:

Technológiafejlesztés a Gozsdu Gasztronómia Kft-nél

Projekt neve: Technológiai fejlesztés a Gozsdu Gasztronómia Kft-nél Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01442 Kedvezményezett neve: Gozsdu Gasztronómia Korlátolt Felelősségű Társaság Projekt címe: 1075. Budapest, Király utca 13. Támogatás összege: 27.200.035Ft  Támogatás mértéke: 70%  Projekt fizikai befejezési dátuma: 2021.06.30

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

Asztalfogalásotokat szívesen fogadjuk napközben egészen 15 óráig (Használd a FOGLALÁS gombot!). Napközbeni foglalásotokat 12 főig tudjuk fogadni. Ha késő délután, kora este vagy késő este szeretnél hozzánk látogatni, érkezési sorrendben tudunk asztalt biztosítani számotokra. 

 

Útvonalterv