Étterem a MOM Parknál: éld át a Spíler-élményt a Budai hegyek lábánál!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Étterem a MOM Parknál: éld át a Spíler-élményt a Budai hegyek lábánál!

Éttermünk a MOM Parknál, a Budai Hegység lábainál várja szeretettel, ínycsiklandó falatokkal és menő italokkal vagány vendégkörét. Ismerd meg Te is az új törzshelyed! 

Étterem a MOM Parknál

Szóval nincs még törzshelyed… vagy van, de már unod. Vagy bezárt a régi. Vagy szimplán most csak valami másra vágytok. Mindegy is, gyere el éttermünkbe a MOM Park-ba, éld át a Spíler-élményt, és ragadj itt nálunk, ahogy a többi törzsvendégünk tette! De csak akkor, ha legalább olyan vagány vagy mint ők… :) 

 

Étterem a MOM Parknál, vagány környezettel, Rock’n’Roll stílusban

Ha csak néhány órára is, de nálunk mindenképpen sztár lehetsz! A Spíler Buda éppen ebben a legjobb: vagány megjelenésével, trendi hangulatával, a csillogással, a finom anyagok használatával elértük, hogy a backstage-ben érezhesd magad, vagy a VIP részlet tetején. A születésnapodon, egy romantikus vacsin, egy alapozás során a barátaiddal, vagy csak úgy, mert kedved tartja! 

 

Étterem a MOM Parknál, csodás ételekkel

Azt sem hagyjuk, hogy éhen maradj. Éttermünk a MOM Parknál kiváló ételekkel, különlegeségekkel is csábít:  Lazac vagy éppen Rib Eye strak, Superfood saláták vagy a legjobb grill ételek? Nálunk megtalálod az étlapon, ahogy fantasztikus desszertekkel is várunk! 


Jól is lakhatsz, de falatkáinkkal az italokat is kísérheted, ahogy jól esik. 

 

Étterem a MOM Parknál, hangulatos terasszal

Azt mindenki tudja, hogy a jó időben a teraszon a legjobb ülni. Nálunk meg is teheted! Éttermünk a MOM Parknál gyönyörű, hangulatos terasszal is vár, ha ott fogyasztanátok: beszélgessetek, nevessetek hangosan, élvezzétek a jó időt, mi nem fogunk rátok szólni! 

 

Étterem a MOM Parknál kiváló italokkal, koktélokkal

Vagány étteremként az italkínálatunkat is ehhez a milliőhöz igazítottuk: kézműves sörök, kiváló borok és persze fantasztikus koktélok egyaránt szerepelnek az itallapon, de ha nem találod kedvenc koktélod, kollégáink akkor is szívesen segítenek! 

 

Étterem a MOM Parknál rendezvényekre is

Ezt a szuper hangulatot nem csak egy laza péntek este élvezhetitek, de akár rendezvényetek alkalmával is várunk szeretettel. Nagyobb létszámú foglalások esetén rugalmasan biztosítjuk, hogy jó helyet kapjatok, és a kellő privát szféra is meg legyen! 


Kapcsolódó cikkek:

Technológiafejlesztés a Gozsdu Gasztronómia Kft-nél

Projekt neve: Technológiai fejlesztés a Gozsdu Gasztronómia Kft-nél Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01442 Kedvezményezett neve: Gozsdu Gasztronómia Korlátolt Felelősségű Társaság Projekt címe: 1075. Budapest, Király utca 13. Támogatás összege: 27.200.035Ft  Támogatás mértéke: 70%  Projekt fizikai befejezési dátuma: 2021.06.30

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

Asztalfogalásotokat szívesen fogadjuk napközben egészen 15 óráig (Használd a FOGLALÁS gombot!). Napközbeni foglalásotokat 12 főig tudjuk fogadni. Ha késő délután, kora este vagy késő este szeretnél hozzánk látogatni, érkezési sorrendben tudunk asztalt biztosítani számotokra. 

 

Útvonalterv