Nézd velünk a világ legnépszerűbb sporteseményét!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Super Bowl a Spíler Budában!

2020. február 2-án magyar idő szerint 21:30-kor kezdődik a világ legnézettebb sporteseménye, a Super Bowl döntő. Idén nálunk is 3 óriás kivetítőn nézhetitek a meccset és a világhírű halftime showt, amelynek előadója idén JLo & Shakira lesz.

 

 

 

Egy speciális menüvel várunk minden amerikai foci rajongót: kézműves burgerek mindenki igényeinek megfelelően, egy külön erre az estére megálmodott Super Bowl DOUBLE Burger, kiváló falatok és a meccs közben közösen elfogyasztható opciók. A hab a tortán: amerika két kedvenc desszertje.  Kattints IDE a menüért.

 

Az ételek mellé egész este elérhető lesz Magyarország legjobb kézműves söreiből való válogatásunk.

 

A részvételhez szükséges 4500 Ft előleg befizetése, ami teljes egészében lefogyasztható az este folyamán. Az előleget IDE kattintva tudod online fizetéssel rendezni, ezzel biztosítva helyedet az estére.

 

 

 

 

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ
Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Mom Gasztronómia Kft. által alkalmazott adatvédelmi, adatkezelési elveket, és a társaság adatvédelmi, adatkezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. Cégünk a foglalások kezelésével kapcsolatban különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezéseit.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a foglalást 4500 Ft/fő előleg befizetés után tudjuk garantálni, melyet itt a BookioPro felületén keresztül 2020. február 1-ig tudnak online rendezni. Az előleg teljes összege lefogyasztható, a végszámlából fennmaradó összeg a helyszínen kerül rendezésre bankkártyás vagy készpénzes fizetéssel.Amennyiben az előleg befizetéséről számlát szeretne, kérem a számlához szükséges adatokat (Név, Cím, Adószám) küldje el a janos.homonnai@spilerbuda.hu email címre és 3 munkanapon belül elektronikus formában küldjük a számlát.

 

FOGLALÁSI KÖTELEZETTSÉG
A Foglalással egyetért, és garantálja azt, hogy az online asztalfoglalás szolgáltatást kizárólag asztalfoglalás céljából használja, és megtiszteli az éttermünket azzal, hogy a lefoglalt időpontban megjelenik. A Spíler Buda fenntartja a jogot, hogy késés esetén az asztalt másnak kiadja.  

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK
A lemondási határidő 2020. január 28-a. Az esemény jellegére való tekintettel lemondást nem áll módunkban elfogadni minden a dátum előtti foglalással, illetve az ezután beérkező foglalásokkal kapcsolatban. A befizetett előleget nem áll módunkban visszatéríteni.


Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

Asztalfogalásotokat szívesen fogadjuk napközben egészen 15 óráig (Használd a FOGLALÁS gombot!). Napközbeni foglalásotokat 12 főig tudjuk fogadni. Ha késő délután, kora este vagy késő este szeretnél hozzánk látogatni, érkezési sorrendben tudunk asztalt biztosítani számotokra. 

 

Útvonalterv