Rendezvényhelyszín Budapesten: éld át a Spíler élményt rendezvényeden is!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Spíler Original: budapesti rendezvényhelyszín, vagány vendégeknek

Éld át a Spíler élményt akár rendezvényeden is! Budapest ikonikus bisztrója, pubja rendezvényre is vár, legyen szó akár egy privát party-ról, egy vagány céges rendezvényről vagy épp egy laza, trendi esküvői mulatságról. 

Rendezvényhelyszínek Budapesten: születésnapi buli, céges party a Spíler Original-ban!

Mit nyújt a Spíler Original budapesti rendezvényhelyszínként?

Ha jártál már nálunk, biztosan nem kell bemutatnunk a pezsgő belvárosi hangulatot, a minőségi street food kínálatunkat, a laza, vagány környezetet, amelyet izgalmas magyar kézműves sörökkel és válogatott borokkal teszünk még különlegesebbé. A Spíler Original napközben egy kellemes, laza bisztró, ahol a magyar és zsidó klasszikusok és a hamburger kapja a főszerepet, éjjel pedig a nyüzsgő éjszakai élet központja: a hatalmas bárpultnak, a télen fedett terasznak és a nálunk összegyűlt vagány embereknek köszönhetően igazi budapesti belvárosi party helyszín.


De mi van, ha nem csak egy „beülős” helyet kerestek? Ha rendezvényhelyszínként, saját vendégeiddel, saját kívánságaiddal szeretnéd felpörgetni a bulit, erre is van lehetőséged! 

 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

 

A Spíler Original: budapesti rendezvényhelyszín, minden alkalomra

A Gozsdu udvar szívében a Spíler éttermében akár 80 fő is kényelmesen elfér, míg a teraszon további 50 főt tudunk fogadni – így akár közepes létszámú rendezvények megrendezésére is alkalmas ikonikus helyszínünk. 


Mivel a Spíler Original valóban a budapesti belvárosi élet egyik legnépszerűbb helyszíne, ezért teljeskörű zártkörűsítést nem ígérhetünk (ha mégis ilyenre vágysz, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja és Hidden Room-ja vár szeretettel), de higgy nekünk: nagyszerű vendégkörünk csak emeli majd a hangulatot, és természetesen mindent megteszünk azért, hogy vendégeid élvezhessék rendezvényed, a lehető legjobb asztaloknál ülve. 

 

Milyen rendezvényeket vállalunk a Spíler Originalban?

A szuper elrendezés és a népszerű, központi lokáció rendkívül jó rendezvényhelyszínné teszi a helyet – így gyakorlatilag eseményednek csak a képzelet szabhat határt. Nézzük a teljesség igénye nélkül, milyen eventeknek adtunk már otthont! 

 

Privát bulik, rendezvényhelyszín magánemberek számára

Születésnapi party-k, lány- és legénybúcsúk, osztálytalálkozók és névnapi bulik, házassági évfordulós vacsorák… Ez csak néhány azon alkalmak közül, amelyekre szeretettel várunk Titeket! A vagány hangulatnak, a különleges dekorációnak és a Gozsdu udvar fiatalos lendületének köszönhetően minden kétséget kizáróan a privát bulik a legnépszerűbbek nálunk – ám nem kizárólag! 

 

Laza céges vacsorák, üzleti reggelik és vállalati bulik: csak menő cégeknek

Fiatalos, lendületes, inspiráló. Kell ennél több egy vagány cég rendezvényéhez? 


A Gozsdu udvar, és így bisztrónk is, reggelente egészen más arcát mutatja – épp úgy étteremként, mint budapesti rendezvényhelyszínként. Míg az este a buliról, a vidám nevetésről és a nagy beszélgetésről, a DJ pultból hallatszó angolszász zenétől hangos, addig a reggelek jóval meghittebbek: jó megközelíthetőségünknek köszönhetően így az üzleti reggelik, céges megbeszélések helyszínét is szolgálhatjuk.


Ahogy telik a nap, úgy jelennek meg az egyre lazább hangulatú események, míg esténként laza, kötetlen hangulatú céges csapatépítő helyszínként is kiváló választás a Spíler Original.

 

Na, ki a Spíler?!
 


Kapcsolódó cikkek:

Boldog születésnapot, Spíler Original!

Sziasztok Spílerek! Tisztán emlékszem, 7 évvel ezelőtt ezen a napon nyitottuk ki először a Gozsdu udvarban a Spíler ajtaját. Hatalmas merészség volt ez tőlünk és remélni sem mertük, hogy egyből tele lesz a hely, de a Spíler életérzés már aznap átjött. Már az első este megtöltöttétek a helyet, mindenhonnan székeket kellett hozni, a bárpult rész is tele volt. Imádtam ezt látni! Megtelt a hely nevetéssel, koccintásokkal, ütős elektronikus zenével és kés-villa csörgéssel. Szerettétek, mi pedig boldogok voltunk, NAGYON. Emlékeinkben úgy él, mintha csak tegnap lett volna, de azóta sok-sok víz lefolyt a Dunán. Rengeteg történet íródott a Spíler falai között: szerelmek, csalódások, barátságok,...

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

Útvonalterv