Pesten, a belvárosban keresel éttermet, ahol ehetsz egy jót? Ismerd meg a Spíler Original egyedi, vagány hangulatát, és váljon Neked is törzshelyeddé kedvenc éttermünk!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Pest belvárosi étterem egyedi, vagány hangulattal

Pesten, a belvárosban keresel éttermet, ahol ehetsz egy jót? Ismerd meg a Spíler Original egyedi, vagány hangulatát, és váljon Neked is törzshelyeddé kedvenc éttermünk! 

Pest belváros étterem

Csodálatos fővárosunk színes kínálattal várja a gasztronómia szerelmeseit is, azonban szerintünk az éttermezés nem csupán az étkezésről szól. A Spíler Original megálmodásakor egy vagány, élettel teli bulihelyet képzeltünk el, ahol a jó kedv és az ütős shotok, koktélok mellett az ételkínálattal is lenyűgözhetünk! Minőségi street food, talán a legjobb hamburger a városban, kemény italok és fantasztikus hangulat. Ez az, amit kínálunk. Ismerd meg jobban a Spílert, és hozd el a legjobb haverokat is! 

 

Pest belváros étterem, a party-negyed közepén

A Gozsdu udvar színes forgatagában mindig pezseg az élet: napközben városnézők, turisták és üzletemberek százai fordulnak meg ezen a hangulatos utcán, éjszaka pedig a fiatalságé, a bulizásé a főszerep. Bármikor is látogatsz erre, mi szeretettel várunk! A party-negyed közepén, hangulatos pesti belvárosi éttermünk azt nyújtja, amire szükséged van: néhány jó falatot, hogy legyen energiád bulizni, egy-két frissítőt, ha túlmelegedtél, vagy éppen néhány ütős shotot, ha alapoznál az estére! 

 

Pest belváros étterem, minőségi street food kínálattal

Ha a street food-ról neked még mindig a plöttyedt sült krumpli jut eszedbe, vagy úgy gondolod, a hamburger pogácsája maximum szállítás közben látott marhát, akkor mindenképp érdemes betérned pest belvárosi éttermünkbe. Nem viccelünk, ha minőségről van szó: bár a szó szoros értelmében street fooddal dolgozunk, ám abból csakis a legjobbal! Nálunk a hamburger a legjobb húsokból készül, ahogy a krumpli is mindig friss és ropogós – és akkor még nem is  beszéltünk a többi fogásunkról! 

 

Pest belváros étterem, akár rendezvényekre is

Naná, hogy a Spílerek ikonikus hangulatát születésnapodon is élvezni szeretnéd! A késő esti órákban ugyan nem áll módunkban foglalásokat teljesíteni, hiszen az a többi vendéggel lenne kiszúrás (érkezési sorrendben bármikor jöhetsz!), azonban ha szeretnéd zártkörűen megtartani a bulit, erre is tudunk egy jó tippet: a Spíler Shanghai Secret Bar, közvetlen pest belvárosi éttermünkkel szemben, éppen erre tartjuk fenn. Kattints IDE, és add le ajánlatkérésed rendezvényhelyszínre, és együtt kitaláljuk, hogy lesz a legjobb a bulid! 

 

Pest belváros étterem, a legvagányabb vendégkörrel

Spíler Béla hamar belopta magát vendégeink szívébe, így többen törzshelyként érkeznek újra és újra pest belvárosi éttermünkbe. Legyél Te is egy közülük! Hidd el, ez a hely elkápráztat majd, talán annyira, hogy nem is akartok tovább menni… 


Kapcsolódó cikkek:

Technológiafejlesztés a Gozsdu Gasztronómia Kft-nél

Projekt neve: Technológiai fejlesztés a Gozsdu Gasztronómia Kft-nél Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01442 Kedvezményezett neve: Gozsdu Gasztronómia Korlátolt Felelősségű Társaság Projekt címe: 1075. Budapest, Király utca 13. Támogatás összege: 27.200.035 Ft  Támogatás mértéke: 70%  Projekt fizikai befejezési dátuma: 2021.06.29.

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: booking@spilerbp.hu

Vasárnaptól szerdáig 20:00-ig, csütörtökön, pénteken és szombaton 19:00-ig tudunk foglalást felvenni. Ezeken az órákon túl érkezési sorrendben fogadjuk a vendégeket. 12 fő feletti foglalás esetén keress minket itt: booking@spilerbp.hu

 

Etikai kódex

 

Útvonalterv