A Spíler Original ma ünnepli 7. születésnapját

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Boldog születésnapot, Spíler Original!

Sziasztok Spílerek!

Tisztán emlékszem, 7 évvel ezelőtt ezen a napon nyitottuk ki először a Gozsdu udvarban a Spíler ajtaját. Hatalmas merészség volt ez tőlünk és remélni sem mertük, hogy egyből tele lesz a hely, de a Spíler életérzés már aznap átjött. Már az első este megtöltöttétek a helyet, mindenhonnan székeket kellett hozni, a bárpult rész is tele volt.

Imádtam ezt látni!

Megtelt a hely nevetéssel, koccintásokkal, ütős elektronikus zenével és kés-villa csörgéssel.

Szerettétek, mi pedig boldogok voltunk, NAGYON.

Emlékeinkben úgy él, mintha csak tegnap lett volna, de azóta sok-sok víz lefolyt a Dunán. Rengeteg történet íródott a Spíler falai között: szerelmek, csalódások, barátságok, összeveszések, óriási beszélgetések, bulizások, ebédek és vacsorák, lopott pillanatok, családi és céges banzájok. Azt hiszem erre szokták mondani, hogy "ha ezek a falak beszélni tudnának"...

Természetesen a történet nem ér véget, rendületlenül folytatjuk és szeretnénk továbbra is az életetek részei lenni, a mindennapok helye, ahova bármikor betértek egy jó ételre és italra, vagy csak mert jó nálunk lenni. Mi mindig itt leszünk és napról-napra azért vagyunk, hogy itt elengedhesd a mindennapokat és átéld az igazi Spíler életérzést.  

Köszönjük, hogy már 7 éve szerettek bennünket! Mi is nagyon szeretünk Titeket! 

Üdv,
Spíler Béla

 


Kapcsolódó cikkek:

Étterem Budapest belvárosában: a Spíler Original csak rád vár!

Nappal kellemes, hangulatos étterem Budapest belvárosában, délután ikonikus bistro és a legjobb kézműves sörök lelőhelye, éjszaka pedig az egyik legmenőbb szórakozóhely, ahol laza környezetben, vagány emberekkel, ütős koktélokkal ünnepelheted az életet! Kell ennél több? A Spíler Original ezt kínálja a Gozsdu udvarban, Budapest belvárosában.

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

2021. április 25-től  2021. december 31-ig a SZÉP-kártya mindhárom zsebéből bármelyik SZÉP-kártyás szolgáltatást ki lehet fizetni.
Asztalfogalásotokat szívesen fogadjuk napközben egészen 15 óráig (Használd a FOGLALÁS gombot!). Napközbeni foglalásotokat 12 főig tudjuk fogadni. Ha késő délután, kora este vagy késő este szeretnél hozzánk látogatni, érkezési sorrendben tudunk asztalt biztosítani számotokra. 

 

Útvonalterv