A legnagyobb buli Budán most pénteken

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Let's Rock'N'Rolla

„Azt kérdezitek mi is az a RocknRolla? Megmondom, ez nem csak a zenéről szól és a buliról. Nem, ennél sokkal többről barátaim. Mindannyian szeretünk jól élni a magunk módján, ki ezt, ki azt kívánja elérni, ki így, ki úgy szereti az életet, mások vagyunk mindannyian. De az igazi RocknRolla mindet akarja….” Archy a Spíler c. filmből.

spiler-rocknrolla

 

 

Szeretnénk egy olyan partyt a Spíler Budában, ahol igazából önmagad lehetsz, semmi sem kötelező és mindent lehet. Buli pénteken 22:30-tól kifulladásig.

Zeneileg egy igazán eklektikus világgal várunk titeket: lesz egy kicsi minden jó zenéből (funk, soul, rock), ami közel áll hozzánk, hozzátok.

A hangulatról MR CLOUD a.k.a. Felhő és Ötvös László gondoskodik majd a DJ pultban, a menő ételekről és italokról a Spíler Buda.

Let’s RocknRolla!

Időpont: 2020. február 28. 22:30 – 03:00

Helyszín: Spíler Buda, Alkotás u. 53. MOM Park

Belépés: Hölgyeknek ingyenes, uraknak 2500 forint, mely lefogyasztható

Welcome drink: Egy pohár Moet & Chandon pezsgő
A teljes itallapot nézd meg ITT.

❗ A rendezvényen asztalfoglalással tudod biztosítani részvételedet.
A asztalfoglalás ára tartalmazza a belépőjegy árát és a welcome drinket.
Asztalfoglalás nélkül ülőhelyet nem tudunk biztosítani és a belépés is limitált. ❗

Asztalfoglalási információk, pontos összeg és foglalás: bit.ly/RocknRollaAsztalfoglalas

Általános tájékoztatóért kattints IDE.

További infok: booking@spilerbuda.hu


Kapcsolódó cikkek:

Boldog születésnapot, Spíler Original!

Sziasztok Spílerek! Tisztán emlékszem, 7 évvel ezelőtt ezen a napon nyitottuk ki először a Gozsdu udvarban a Spíler ajtaját. Hatalmas merészség volt ez tőlünk és remélni sem mertük, hogy egyből tele lesz a hely, de a Spíler életérzés már aznap átjött. Már az első este megtöltöttétek a helyet, mindenhonnan székeket kellett hozni, a bárpult rész is tele volt. Imádtam ezt látni! Megtelt a hely nevetéssel, koccintásokkal, ütős elektronikus zenével és kés-villa csörgéssel. Szerettétek, mi pedig boldogok voltunk, NAGYON. Emlékeinkben úgy él, mintha csak tegnap lett volna, de azóta sok-sok víz lefolyt a Dunán. Rengeteg történet íródott a Spíler falai között: szerelmek, csalódások, barátságok,...

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Nyitvatartás: H-V 11:00-01:00

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

 

Útvonalterv