ANYÁK NAPI AJÁNLAT - Ajándék gyerekmenü a Spíler Budában április 30. - május 2. között minden nap 17:00-ig!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Kids Eat Free ajánlat a Spíler Budában

A gyerekek étkezését mi álljuk!

 

 

Hitvallásunk szerint fontos a közös idő, azon belül is a közös étkezések megteremtése, így ezzel szeretnénk ösztönözni a szülőket, hogy a gyerekeket is minél hamarabb vezessék be az éttermi étkezések örömeibe. Bátran mozduljanak ki otthonról és töltsenek együtt egy ebédet nálunk! A Spíler Buda hatalmas zöld terasza igazi oázis a MOM Park bejáratánál. Teraszunk fűtött, ezért a hűvüsebb napokon sem kellemetlen kint ülni. 

Gyerekmenünkön igyekeztünk a lurkók legnagyobb kedvenceit összeválogatni, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

 


Mit kell tudni a Kids Eat Free ajánlatról?

 

Érvényes szombaton és vasárnap 17:00-ig, 7 év alatti gyermek esetén vehető igénybe legalább egy főétel fogyasztása mellett, azaz 1 adag főétel mellé 1 adag étel választható díjmentesen. Az ajánlatban szabadon választható bármelyik, az étterem aktuális gyermekmenüjén található ételek közül. 

 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben az étellel kapcsolatban cserére, vagy módosításra kerül sor, az extra költséggel járhat. 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

Asztalfogalásotokat szívesen fogadjuk napközben egészen 15 óráig (Használd a FOGLALÁS gombot!). Napközbeni foglalásotokat 12 főig tudjuk fogadni. Ha késő délután, kora este vagy késő este szeretnél hozzánk látogatni, érkezési sorrendben tudunk asztalt biztosítani számotokra. 

 

Útvonalterv