Steak étterem Budapesten | steak-ek, BBQ, grill ételek a MOM Parknál a Spíler Budában

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Steak étterem Budapesten – húsimádók kedvence Budán, a MOM Park-nál

Odáig vagy a szaftos húsokért, az íncsiklandó steakekért és a grill ételekért? Jöhet egy jó BBQ valamilyen speciális körettel? Szeretnél egy vagány, vérbeli steak éttermet felfedezni Budapesten? Már meg is találtad…

Steak étterem Budapesten

A Spíler Buda ugyanis éppen ezt kínálja Neked. Steak éttermünk Budapesten arra törekszik, hogy a lehető legjobb minőségű hósokból készítse el az igazán vagány emberek kedvenceit! Fedezd fel a Spíler élményt ezúttal a budai oldalon, ismerd meg kínálatunkat! 

 

Steak étterem Budapesten: ahol testes ételek várnak

A Spíler Buda megálmodásakor egy valódi sztárhelyet képzeltünk el: a steak étterem hangulatában teremti meg a Rock’n’Roll-t, a csillogást – ahol ha csak néhány órára is, de Te magad lehetsz a sztár! 


Ráadásul, ahogy a WeLoveBudapest is mondta rólunk:
„A rock’n’roll indikálja, hogy fajsúlyosabb fogásokért is elindulhatunk hozzájuk: igen komoly burger- és steakválasztékot állítottak össze. Elvégre, ha egyszer véletlenül Ozzy is betérne, minden bizonnyal nem avokádó toastot rendelne.”

 

És valóban: steak éttermünk kínálatában felfedezheted a legjobb minőségű alapanyagokból készült steakeket, BBQ húsokat és grill ételeket egyaránt – a hozzájuk legjobban passzoló, különleges köretekkel, steak burgonyával vagy éppen dirty fries-szal. 

 

Steak étterem Budapesten: azért vega barátnőd se hagyd otthon…

Persze pontosan tudjuk, hogy csak húsos fogásokból, steak-ekből álló étlapot tartani a mai világban egy étteremnek öngyilkosság volna, ezért természetesen azokra is gondoltunk, akik nem osztoznak hitvallásunkban a jó húsokról… Számukra étlapunkon többféle különleges salátát helyeztünk el, amely nekik főételként, nekünk a húsok mellé köretként is szuper választás.

 

Italok, ahogy egy steak étteremben lennie kell

Egy kiváló steakhez, a testes ízekhez egy (egy?) finom ital is dukál! Erre is gondoltunk: steak éttermünkben Budapesten a legjobb kézműves sörökkel, szenzációs borokkal és ütős koktélokkal várunk minden kedves Vendégünket.


Akár egy kiadós vacsorára, akár egy kellemes, beszélgetéssel és nevetéssel eltöltött estére, vagy éppen egy üzleti megbeszélésre érkeznétek hozzánk, kínálatunkban nem fogtok csalódni! 
 


Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

Asztalfogalásotokat szívesen fogadjuk napközben egészen 15 óráig (Használd a FOGLALÁS gombot!). Napközbeni foglalásotokat 12 főig tudjuk fogadni. Ha késő délután, kora este vagy késő este szeretnél hozzánk látogatni, érkezési sorrendben tudunk asztalt biztosítani számotokra. 

 

Útvonalterv