MOM étterem - A Spíler Buda szeretettel vár a MOM Park bejáratánál!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

MOM étterem: fedezd fel a Spíler Budát a MOM Parkban

A budapesti gasztronómiai- és éjszakai élet ikonikus játékosa, a Spílerek legújabbikja, a Spíler Buda a MOM Park bejáratánál várja szeretettel vagány vendégkörét. 

MOM étterem

Egy igazi vagány hely, amiben benne van a Rock, a féktelenség, az a csillogás amitől Te is sztárnak érezheted magad… Ha csak egy ínycsiklandó vacsora, néhány ütős koktél vagy pár pohár bor erejéig is, de ezen a helyen Te magad is rocksztár lehetsz! 


A MOM étteremben az élet sosem áll meg: reggeltől késő estig veletek – értetek - pörgünk, fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy a legmenőbb helyet teremtsük meg a városban, ahova érdemes ellátogatni egy-egy koktélozós estére, egy szuper vacsorára, vagy akár privát rendezvényre is. 
 

MOM étterem – stílusos enteriőrrel

A Spílerek nyújtotta élményhez hozzátartozik az az egyedi milliő, amelyet különleges enterőrünk nyújt számotokra. A csillogás, a finom anyagok használata, a vagány ülőhelyek az étteremben, sőt, még stílusos bárunk is mind azt a célt szolgálja, hogy igazán menőnek érezhesd magad. 

 

MOM étterem – vagány ételekkel

A menő stílus, a vagány dekoráció még csak a kezdet! A MOM Parknál lévő éttermünk gasztronómiában is az élen jár. A legjobb hamburgereket, steak húsokat találjátok az étlapon, de szuper salátákkal, grill ételekkel és komfort food-dal is egyaránt várunk. 


Természetesen a street food fogások nálunk csakis a legjobb alapanyagokból készülhetnek, ami garantálja, hogy emlékezetes gasztronómiai élményben lesz részetek! 

 

MOM étterem – fantasztikus italokkal

A hangulat és a vagány ételek adottak, az i-re a pontot azonban minden kétséget kizáróan szuper italkínálatunk teszi fel. Egyedi kézműves sörökkel, zamatos borokkal ugyan úgy várunk, mint rengeteg ütős és finom koktéllal. 

 

MOM étterem: egy igazi ezerarcú hely, ahol mindenki megtalálja a számítását…

A Spíler Buda megálmodásakor fontosnak tartottuk, hogy a budai oldal életének ritmusát is le tudjuk követni. Ennek megfelelően ez az éttermünk napközben üzletemberek, a vásárlásban megéhező vendégek nyüzsgésével van tele, és akár egy partnertalálkozóra is alkalmas, míg az esti órákban felveszi trendi álarcát, és a bulira készülődő fiatalok, vagány pasik és szuper csajok veszik át az irányítást. 


Fedezd fel Te is a Spíler-élményt a Spíler Budában, a MOM Park bejáratánál! 

 


 


Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

Asztalfogalásotokat szívesen fogadjuk napközben egészen 15 óráig (Használd a FOGLALÁS gombot!). Napközbeni foglalásotokat 12 főig tudjuk fogadni. Ha késő délután, kora este vagy késő este szeretnél hozzánk látogatni, érkezési sorrendben tudunk asztalt biztosítani számotokra. 

 

Útvonalterv