Étterem belváros? Ismerd meg a Spíler élményt Budapest belvárosában, a Gozsdu udvarban!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Étterem belváros: fedezd fel az ikonikus Spíler Original-t és engedd, hogy átjárjon a Spíler-élmény!

Bisztró, kocsma és bár, szórakozóhely… Egy valódi vagány étterem a belvárosban, a pesti oldal egyik legkedveltebb, nyüzsgő forgatagában a Gozsdu udvarban! Fedezd fel a Spíler-élményt, és látogass el hozzánk mihamarabb!

Étterem belváros

És Te, mit vársz el egy szuper barátokkal, vagy épp pároddal töltött napon? Belefér egy kézműves sör, egy pohár fantasztikus bor vagy épp egy koktél? Jöhet egy kézműves hamburger, vagy néhány ínycsiklandó falatka? Esetleg egy igazi odaverős shot-ot is lenyomnátok, mikor leszállt az este? Gyertek, várunk a Spíler Original étteremben a belvárosban, a Gozsdu udvarban!

 

Étterem belváros – a nappal fényeiben

Az ezerarcú Gozsdu udvar árnyékos kisutcájában a nappali fényekben is a vidámságé a főszerep. Turisták garmada, beszélgető barátok, kiránduló családok és vagány megbeszélést tartó üzletemberek lepik el ilyenkor a belváros ezen részét, és kezdik el felfedezni a Spíler-élményt. 


Bár a Gozsdu udvar sokaknak a bulizó fiatalokkal egyenlő, napközben ez a környék egy kifejezetten békés, kellemes központja a pesti életnek, rengeteg szuper belvárosi étteremmel.  Persze a nevetés ekkor is hangos, és a kötöttségeknek nyoma sincs – mégis, éttermünk a belvárosban napközben szeretettel várja akár a családokat, akár a trécselni váró fiatalokat, időseket egyaránt! 

 

Étterem belváros – miután leszállt az éj

Ahogy a nap utolsó sugarai is elbújnak a házfalak mögött, a Gozsdu udvar is megtelik a bulizni vágyó fiatalokkal. A Spíler Original, ikonikus éttermünk a belvárosban is más arcot ölt: előkerülnek a koktélos poharak, a legjobb borok, és természetesen az azokat kísérő legfinomabb falatok! 


A legjobb csajok és a legmenőbb srácok gyűlnek nálunk össze, hogy belvárosi éttermünkben fejezzék be, vagy épp indítsák el az estét – amelyet angolszász elektronikus zenét pörgető DJ-nk tesz még hangulatosabbá. 

 

Étterem belváros – ahol Te is lehetsz sztár! 

Baltazár kisöccse, Spíler Béla megvalósította Neked mindazt, amiről te talán álmodni sem mersz: egy helyet, ahol Te is rocksztár lehetsz! Egy éttermet a belvárosban, egy bisztrót, egy – legjobb értelemben vett – kocsmát, ahol kötetlenül élvezheted a Spíler élményt, ahol nem érnek utol a hétköznapi gondok.


Semmi erőltetett elegancia, semmi kötelező kör – nálunk minden az, aminek látszik! Egy vagány vendégkör, egy menő étterem a belvárosban, ahol nem csak az ételek és italok, de a hangulat is magával ragad.

 

Étterem belváros – ahol a kézműves burgerek és sörök nem ma kezdték pályafutásukat

A Spíler Original 2012 óta kápráztatja el vendégkörét. A Gozsdu udvar akkoriban bulihelyként funkcionált, ahol a minőségi ételek kisebb hangsúlyt kaptak – ám mi úgy gondoltuk, jár Nektek a jó! Hazánkban az elsők között kínáltuk a legjobb kézműves burgereket épp úgy, ahogy a kézműves sör kultúrájának kialakításában is markáns szerepet játszott éttermünk a belvárosban. 

 

Átélnéd a Spíler élményt? Várunk szeretettel éttermünkben a belvárosban!

Vagány vendégkörünk, a legjobb ételek, a legjobb hangulat már nálunk… Tudod mi hiányzik? Te és a barátaid! Dobj egy e-mailt nekünk a booking@spilerbp.hu e-mail címre, írd meg nekünk hányan, és mikor érkeznétek, hogy fenntarthassuk a helyeteket! 


Oké, oké, tudjuk. Az igazi rocksztárok néha késnek… De kérlek, ha Ti sem érkeztek időben, csörögj ránk! Asztalod csak 15 percig tudjuk fenntartani, hiszen a legmenőbb időszakokban gyakran teltházzal működünk. 
 


Kapcsolódó cikkek:

A Király utca rejtett kincsei

Magyarország fővárosában járva akár helyiként is érdemes megtekinteni a turistalátványosságokat, hiszen rengeteg csodát kínálnak nekünk. A belvárosba érve egyre több helyet lehet felfedezni, melyet általában turisták lepnek el, azonban ez nem szabad, hogy eltántorítson bárkit a város megismerésétől. Amit pedig semmiképp sem érdemes kihagyni, az a hatodik és a hetedik kerület között meghúzódó Király utca.

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: booking@spilerbp.hu

Vasárnaptól szerdáig 20:00-ig, csütörtökön, pénteken és szombaton 19:00-ig tudunk foglalást felvenni. Ezeken az órákon túl érkezési sorrendben fogadjuk a vendégeket. 12 fő feletti foglalás esetén keress minket itt: booking@spilerbp.hu

 

Etikai kódex

 

Útvonalterv
X