Menő étterem Budapesten - gyertek a Spílerbe', szeretettel várunk!

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Menő étterem Budapesten? Látogassatok el a Spíler Original-ba, a többi jó arc már itt van!

Egy vérbeli menő éttermet kerestek Budapesten? A Spíler ikonikus hangulata a Gozsdu udvar forgatagában adott, már csak Ti hiányoztok! 

Menő étterem Budapesten

Milyen egy menő étterem Budapesten? Szerintünk fiatalos, lendületes – a legjobb ételekkel és még jobb italokkal. Napjaink legjobb zenéivel, jó csajokkal és vagány pasikkal, trendi környezettel és persze jó helyen! Na, ilyen a Spíler Original, de inkább nézd meg magad! 

 

Menő étterem Budapesten, a népszerű Gozsdu udvarban

Budapest szívében, a Gozsdu udvar pezsgő utcájában mindig pörög az élet. Az ezerarcú Gozsdu udvar ugyanis minden alkalomra kínál megoldást: napközben népszerű találkozóhely, üzleti megbeszélések színhelye és csacsogó fiatalok kedvence, éjjel pedig a pesti belvárosi élet egyik központja, ahol a szórakozásé a főszerep. Menő éttermünk pedig épp ebben a környezetben van, így biztosan semmiben nem szenvedsz majd hiányt: mindentől egy lépésre, vagány környezetben várunk! 

 

Menő étterem Budapesten, gourmet street food ételekkel

A street food ételek megítélésének tömeges elterjedése nem feltétlen tett jót, azonban nem kell lehúzni ezt a kategóriát – hiszen lehet azt jól is csinálni! Nem hiszed? Gyere el menő éttermünkbe Budapesten, és kóstold meg, meg fogunk győzni. Nálunk a street food ugyanis nem egyenlő a trash kajával: kézműves hamburgereink a legjobbak közt vannak a városban, és nagyszerű falatkáinkban sem fogsz csalódni! Ez igazi gourmet street food, nem amit megszoktál a sarki hambisnál! 

 

Menő étterem Budapesten, menő piákkal!

A szórakozónegyed közepén tudjuk, hogy fontosak az italok is. A fejfájós borokat meghagyjuk másnak, hiszen nálunk a minőség is alapvető tényező. Menő éttermünkben a legütősebb shot-okkal, fanttttasztikus koktélokkal, kézműves sörökkel várunk, amelyek tökéletes kísérőként szolgálnak a fentebb már emlegetett ételek mellé. Vagy önmagukban is. Hozzánk ugyanis alapozni is jöhettek egy kiadós buli előtt, mindenünk meg van, ami ehhez kell! 

 

Menő étterem Budapesten, naná, hogy vagány emberekkel

Hiába vagány az étterem belső tere, hiába kínáljuk kategóriánkon belül a legjobb ételeket a belvárosban – ez mit sem érne nélkületek! Egy menő étterem ugyanis éppen attól lesz népszerű, hogy a legjobb csajok és a legvagányabb srácok is nálunk buliznak. Nem is értjük, Te miért nem vagy még itt?! :)

 

Menő étterem Budapesten, rendezvényekre is! 

Ugyan azt nem tudjuk garantálni hogy a Spíler Original-ban zártkörűen ünnepelhessetek – hiszen nem lenne fair törzsvendégeinkkel szemben – de kisebb eseményekre asztalfoglalással szeretettel várunk. Menő éttermünkben megannyi születésnapot ünnepeltek már, de ha mégis magatok szeretnétek lenni, arra is van mód! A Spíler Original-lal szemközt a Spíler Shanghai Secret Bar ugyanis éppen erre hivatott: zártkörű rendezvényteremként, menő éttermünk hangulatával vár szeretettel, és hogy megszerezd, nincs más dolgod mint IDE kattintva ajánlatunkat kérni! 


Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: booking@spilerbp.hu

Vasárnaptól szerdáig 20:00-ig, csütörtökön, pénteken és szombaton 19:00-ig tudunk foglalást felvenni. Ezeken az órákon túl érkezési sorrendben fogadjuk a vendégeket. 12 fő feletti foglalás esetén keress minket itt: booking@spilerbp.hu

 

Etikai kódex

 

Útvonalterv