Menő étterem Pesten: az ikonikus Spíler Original csak rád vár!

Széchenyi 2020 Támogatás

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

Menő étterem Pesten: ismerd meg az ikonikus Spíler Original-t, és legyen a Te törzshelyed is!

A belváros egyik legmenőbb étterme csak rátok vár! Fedezd fel Spíler Béla legújabb kalandjait, engedd, hogy magával ragadjon vagány stílusa, és találd meg az új törzshelyed nálunk! 

Menő étterem Pesten

Menő étterem Pesten, vagány környezetben, fantasztikus kajákkal és még jobb italokkal? Igen, ez a Spíler Original, a Gozsdu udvar egyik legnépszerűbb bárja és étterme, ahol még Neked is van egy helyünk! Látogass el hozzánk akár egy nagy buli alapozásaként, akár önálló programként – nem fogsz csalódni. De mit is kínálunk?

 

Menő étterem Pesten, durva street food kínálattal

A Spíler Original egy vérbeli vagány, bulizós hely – de azért a gasztronómiából nem adunk lejjebb. A street food nálunk egészen mást jelent: a kézműves hamburger kifejezést elsők között vezettük be, és a köretek, húsok és a legjobb minőséget képviselik amellett, hogy könnyen fogyaszthatók és gyorsan az asztalodra kerülnek. 

 

Menő étterem Pesten ütős shot-okkal, durva koktélokkal, kézműves sörökkel… és mindennel ami egy szuper estéhez kell.

Persze az ételek mellé jár valami, amivel leöblíted. Menő éttermünk Pesten erről is gondoskodik: a Spíler Original-ban az itallap kialakítására éppen akkora hangsúlyt fektettünk mint az étlapra. Nálunk mindent megtalálsz, ami egy fantasztikusra sikerült estéhez kell: koktélozz a csajokkal, sörözz a srácokkal, vagy dobjatok be néhány ütős felest, hogy gyorsabban induljon be az este! 

 

Menő étterem Pesten, vagány vendégkörrel

Éttermünk és bárunk hangulata, a felkínált italok és ételek egy irányba vezetnek: a legmenőbb vendégkör felé. Nálunk tényleg csupa jó arc mindenki: a vendégektől személyzetünkig biztos lehetsz benne, hogy nem fognak zavarni! 


Látogass el hozzánk, ízleld meg a Spíler-élményt, és térj vissza újra és újra – ahogy a többiek is teszik! 
 

Menő éttermünk testvére rendezvényekre: a Spíler Shanghai Secret Bar 

Tudjuk jól, hogy a Spílerek vagány hangulata nagy kedvenc, és sokan szerettétek volna már rendezvényeteket is nálunk tartani. Nos, a Spíler Original túl forgalmas ahhoz, hogy zártkörűsítsük – így erre sajnos nincs lehetőség, ám vele szemben a Spíler Shanghai Secret Bar-t éppen ezért tartjuk fenn! Ez a rendezvénytermünk a Spílerekre jellemző vagány környezettel rendelkezik, és akár zártkörű rendezvényt is tarthattok benne – ha születésnapot, esküvőt, vagy mást ünnepelnétek. Ha ilyen céllal keresel minket, kattints IDE és kérd ajánlatunkat rendezvényhelyszínre!


Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: booking@spilerbp.hu

Vasárnaptól szerdáig 20:00-ig, csütörtökön, pénteken és szombaton 19:00-ig tudunk foglalást felvenni. Ezeken az órákon túl érkezési sorrendben fogadjuk a vendégeket. 12 fő feletti foglalás esetén keress minket itt: booking@spilerbp.hu

 

Útvonalterv