Kids eat free

Mert a Spíler megérdemli. És te is!

scroll

KIDS EAT FREE - a gyerekek étkezését hétvégente mi álljuk

Kids Eat Free - a gyerekek étkezését mi álljuk!

A gyerekek a mi kontónkra étkeznek a Spíler Budában 17:00-ig, és nem csak hétvégén, hanem minden nap!

 

Hitvallásunk szerint fontos a közös idő, azon belül is a közös étkezések megteremtése, így ezzel szeretnénk ösztönözni a szülőket, hogy a gyerekeket is minél hamarabb vezessék be az éttermi étkezések örömeibe. Bátran mozduljanak ki otthonról és töltsenek együtt egy ebédet nálunk! A Spíler Buda hatalmas zöld terasza igazi oázis a MOM Park bejáratánál. Teraszunk fűtött, ezért a hűvüsebb napokon sem kellemetlen kint ülni.

Gyerekmenünkön igyekeztünk a lurkók legnagyobb kedvenceit összeválogatni, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.


GYEREKMENÜ 

 

Mit kell tudni az ajánlatról?

  • Érvényes minden nap 17:00-ig
  • 7 év alatti gyermek esetén vehető igénybe

Az ajánlat igénybe vehető legalább egy főétel fogyasztása mellett, azaz 1 adag főétel mellé 1 adag étel választható díjmentesen a gyermekmenüről. Az ajánlatban szabadon választható bármelyik, az étterem aktuális gyermekmenüjén található ételek közül. 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben az étellel kapcsolatban cserére, vagy módosításra kerül sor, az extra költséggel járhat. 

Az Kids Eat Free ajánlat semmilyen más kedvezménnyel, ajánlattal nem vonható össze, visszavonásig érvényes és kizárólag a Spíler Buda étteremben érvényes. 

Kapcsolódó cikkek:

Rólunk írták

Rólunk írták

“A gasztro-hangsúlyt a kézműves magyar sörökre és a kenyérlángosra helyezték, utóbbit helyben, fatüzelésű kemencében készítik. A hamburgert kimondottan ajánljuk!”
WeLoveBudapest.hu
“Szerelmek, bánatok, elmorzsolt könnyek, féktelen nevetések, koccintásba belerepedt söröskorsók, hahotázva csilingelő koktélpoharak, végtelenné nyúló idő, morajló emberi tenger, fülledt éjszakák, lüktető zene, félre nem érthető pillantások, örök pezsgés és soha nem múló fiatalság.”
Origo.hu
“Great bar, excellent food and a fantastic waiter ..... Zoltan. Definitely visit if in Budapest!”
Partricia értékelése a Facebookon
“Really good meal here. Didn’t have the wine we wanted, but offered an alternative which was lovely. Had a pizza with the best tomato sauce! My friend had the ribs which were also just delicious. Highly recommend and would definitely eat there again.”
Julie értékelése a TripAdvisoron

Maradjunk kapcsolatban és értesülj Spíler Béla kalandjairól!

Iratkozz fel a Zsidai Csoport hírlevelére!

Feliratkozom

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Nyitvatartás: H-P 17:00-01:00, SZ-V 11:30-01:00

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

 

Útvonalterv